• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Zelf aan de slag met constructiehout

Wie een beetje handig is, kan al snel zelf aan de slag met constructiehout om een houten overkapping of zelfs dierenstal te bouwen. In deze inspiratietip ontdek je hoe constructiehout jou helpt bij de realisatie van je houtdromen.

Constructiehout: vele mogelijkheden

Met constructiehout kun je werkelijk alle kanten uit. Je vindt de meest uiteenlopende afmetingen, kwaliteiten en houtsoorten voor de realisatie van jouw specifieke project. Klop je aan bij een gespecialiseerde houthandel? Dan gaan de experts je er zeker kunnen helpen bij de samenstelling van jouw ultieme lijstje constructiehout waarmee je dan zelf aan de slag kunt voor de realisatie van jouw houtproject.

Een stapel met constructiehout.

Constructiehout in tropisch hardhout

Ben je van plan om een constructie voor buiten in elkaar te timmeren? Dan kun je er maar beter voor zorgen dat het constructiehout dat je selecteert voldoende degelijk is en bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden zoals vocht en warmte. Hou je hiermee niet genoeg rekening bij de aankoop van je constructiehout? Dan zou je al snel bedrogen kunnen uitkomen wanneer je merkt dat je constructie begint af te takelen. Zonde van al je werk.

 

Daarom is het ten zeerste aan te raden om te werken met constructiehout uit tropische hardhoutsoorten. Die houttypes zijn uiterst bestand tegen vocht, droogte en hitte. Wil je dus een stalling bouwen in een weide waar de temperatuur op zomerse hoogdagen wel eens oploopt? Dan zit je altijd goed met constructiehout in een tropische houtsoort.

Een overdekking gemaakt met constructiehout.

Wat maken met constructiehout?

Constructiehout opent de deur voor een wijde reeks aan houtrealisaties. Zo is het perfect mogelijk om zelf een terrasoverkapping te maken of een carport te voorzien naast je woning. Ben je een dierenliefhebber en wil je een stal maken voor je paarden, koeien of ander groot vee? Dan kun je ook die klus zeker klaren met behulp van het juiste constructiehout.

Als afsluiter geven we je graag nog een gouden tip mee. Doe je een beroep op een gespecialiseerde houtgroothandel? Dan is de kans groot dat je behalve je constructiehout zelf ook nog de nodige aanwijzingen krijgt voor een vlotte verwezenlijking van jouw houtproject. De experts in de houtgroothandel ademen hout en zullen je dus wellicht heel wat nuttige tips en tricks kunnen geven. Veel succes met jouw houtproject!

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden