Jadimex, hout
met een
duurzame meerwaarde
Ontdek onze webshop Bekijk onze referenties

Goede redenen om te kiezen voor eik

Eikenhout is een uiterst populaire houtsoort en dat is allerminst toeval. Om een goede kwaliteit te verzekeren, is het belangrijk dat je weet vanwaar het eikenhout afkomstig is. In deze blog geven we je enkele goede redenen mee om zeker te kiezen voor eik.

Eik kent vele toepassingen

Gevelbekleding, omheiningen of kasten: eik is een houtsoort die zich perfect leent voor vele verschillende toepassingen in en om je huis. Al heel lang beseffen mensen dat eikenhout een perfect product is. Het laat zich goed bewerken en kan ook probleemloos worden behandeld met de juiste olie of beits voor een esthetisch resultaat. Om een goed product af te leveren is het natuurlijk van het grootste belang dat de kwaliteit van het eikenhout verzekerd is. Luchtgedroogd eikenhout met een vochtigheidsgraad van ongeveer 20 procent is dan ook ideaal voor een kwalitatief resultaat.

 

Eik uit eigen productie

Als ervaren houtspecialist beseffen ze bij Jadimex maar al te goed dat kwaliteit bieden een kwestie is van de goede kwaliteit van het eikenhout voor 100 procent te waarborgen. En hoe doe je dat beter dan de productie van het eikenhout zelf in handen te nemen? Dankzij de zagerij die Jadimex uitbaat in Roemenië is Jadimex er helemaal zeker van dat het eikenhout dat het aan klanten aanbiedt van de beste kwaliteit is.

Ga voor eikenhout van topkwaliteit.

Ruim aanbod eikenhout

De eigen productiefaciliteiten van Jadimex maken het gemakkelijker om een uitgebreid aanbod eik te garanderen. Zo biedt Jadimex eikenhout aan in vele verschillende afmetingen en types. Ben je op zoek naar eik in tand en groef, gevelbekleding of in ruw hout? Bij Jadimex vind je sowieso je gading.

 

Ga voor oerdegelijk eikenhout

Ben je op zoek naar hoogwaardig eikenhout met FSC®-label en met een 100 procent traceerbare oorsprong? Dan is Jadimex jouw place to be! Dankzij onze eigen productieafdeling leveren we gegarandeerd kwalitatief eikenhout dat aan de strengste eisen voldoet. Eikenhout nodig voor een specifieke toepassing? Vraag dan gerust advies aan onze ervaren houtspecialisten!

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak