• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Hoe vraag je een houtofferte aan?

Wil je weten welk budget je moet voorzien voor jouw houtproject? Dan is de volgende logische stap een offerte aanvragen. In deze blog leggen we uit welke informatie je maar beter bij de hand houdt om de aanvraag van je houtofferte zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Hoe vraag je een houtofferte aan?

Er zijn een aantal manieren om je houtofferte aan te vragen. Zo is het natuurlijk perfect mogelijk om een eenvoudig telefoontje te doen. Ook via het contactformulier op de website kom je bij de juiste persoon terecht. Geen zin om het contactformulier in te vullen? Dan kun je ons ook gewoon mailen. En uiteraard ben je ook meer dan welkom in onze showroom om je houtofferte aan te vragen.

Een vrouw die in haar kantoor zit met papieren in haar hand en een opengeklapte laptop op de bureau.

Welke gegevens zijn nodig voor je houtofferte?

Om de houtofferte zo snel en efficiënt mogelijk op te maken, bezorg je ons best zoveel mogelijk accurate informatie. Geef zeker je bedrijfsnaam, btw-nummer, de houtsoort(en), afwerkingen, houtmaten en afmetingen door. Moet het hout aan een bepaald label voldoen, zoals FSC? Geef ook dat dan duidelijk aan.

Een tuin met een houten terrasvloer.

Wanneer krijg jij je houtofferte?

In het hoogseizoen moet je rekenen op een wachttijd van maximum één week voor je je houtofferte ontvangt. Tijdens rustigere momenten kunnen we die termijn reduceren tot 48 uur. Na opmaak van de houtofferte leggen we ze uiteraard graag aan je voor. Tijdens dat gesprek verduidelijken we graag de volledige inhoud van de offerte.

Zo zijn we zeker dat alle details helemaal duidelijk zijn en krijg je ook nog de kans om alle vragen te stellen die bij je opkomen. Is alles duidelijk en ga je akkoord met de houtofferte? Dan zetten we ze met alle plezier om in een bestelling die je zo vlug mogelijk kunt komen afhalen. Ook levering bij jou ter plaatse is uiteraard mogelijk.

Vraag nu jouw houtofferte aan!

Wil je meer informatie over de kostprijs van jouw houtproject en heb je graag duidelijkheid over alle benodigdheden? Vraag dan nu je houtofferte aan bij Jadimex! Onze medewerkers staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen met veel zorg.

 

 

 

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden