• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Inspiratie: kastanje tuinhek

Je hebt ze ongetwijfeld al opgemerkt, de kastanje tuinhekken. Ze garanderen een robuuste en authentieke uitstraling en zijn bovendien relatief eenvoudig te plaatsen. Laat je inspireren door deze kastanje tuinhekken!

Kastanje tuinhek of schapenhek

Een kastanje tuinhek wordt ook wel eens schapenhek genoemd. En dat heeft natuurlijk alles te maken met de sfeer van landerijen en weides die de kastanje tuinhekken oproepen.

 

Kastanje tuinhek: duurzaamheid troef

De reden waarom een kastanje tuinhek zo gewild is bij vele mensen is duidelijk. Het is een duurzame oplossing om je tuin of weide efficiënt te omheinen. Dit type tuinhek heeft ook geen onderhoud nodig en blijft uiterst lang in goede staat. Zo is kiezen voor een kastanje tuinhek sowieso kiezen voor een duurzame tuin- of weideafsluiting.

Tuin met een kastanje tuinhek.

Kastanje tuinhek past in elke setting

Een kastanje tuinhek komt in zowat elke setting tot haar recht. Je ziet ze wel vaker opduiken rondom landelijke woningen waar ze de landelijke sfeer mee oproepen. Maar evengoed is het perfect mogelijk om een kastanje tuinhek te plaatsen rondom een moderne woning. Het contrast dat zo ontstaat, vormt een esthetische meerwaarde. Verder zie je kastanje tuinhekken ook wel eens opduiken op publieke plaatsen. De duinpaden aan onze Belgische kust zijn daarvan bijvoorbeeld een goed voorbeeld.

Een tuin met een kastanje tuinhek en een tuinhuis op de achtergrond.

Kastanje tuinhek is uiterst praktisch

Met een kastanje tuinhek kies je voor een uiterst praktische oplossing. Ze worden geleverd op rollen waardoor je ze probleemloos kunt vervoeren. En ook de plaatsing van de tuinhekken gebeurt zeer eenvoudig waardoor je deze klus dan ook zeker zelf kunt uitvoeren.

Ga voor een kastanje tuinhek!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een kastanje tuinhek bij jou thuis? Dan doe je er meer dan goed aan om eens langs te komen bij Jadimex in Lovenjoel. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de voordelen van een kastanje tuinhek en kunnen je ongetwijfeld ook helpen met tips voor een vlotte plaatsing.

 

 

Kom dus gerust langs in onze toonzaal en maak kennis met de kastanje tuinschermen die binnenkort misschien wel in jouw tuin pronken. 

 

Neem contact met ons op!

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden