Jadimex, hout
met een
duurzame meerwaarde
Ontdek onze catalogus Bekijk onze referenties

Bangkirai voor jouw tuinrealisaties

Bankirai of bangkirai? Nogal wat mensen vergissen zich in de benaming, maar wat vast staat, is dat deze houtsoort tot een van de meest gekende en populairste houtsoorten behoort voor het afwerken van een tuinproject. Bankirai is dan ook een tropische hardhoutsoort die reeds het langst wordt geïmporteerd. Het is een Indonesische houtsoort van duurzaamheidsklasse II met een gemiddelde levensduur van vijftien tot vijfentwintig jaar. Daarmee behoort het tot de betere houtsoorten. Bovendien voldoet bangkirai aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Bankirai voor een lange levensduur

Heb je een groots project voor je tuin of terras in gedachten? Wil je dat bij voorkeur realiseren in een houtsoort die lang meegaat, weinig onderhoud vraagt en een warme uitstraling heeft? Dan is bankirai daarvoor de ideale oplossing! Bankirai heeft van nature een geel- tot grijsbruine kleur, soms met een roodachtige tint. Door zijn fijne en gelijkmatige structuur heeft het een luxueuze uitstraling en is het een uitstekende keuze voor toepassingen waarbij geen afwerking nodig is. Bangkirai heeft een authentieke look-and-feel, is eenvoudig te plaatsen en kan volledig op maat worden gemaakt.

 

Bankirai: op-en-top exotisch

Wil jij je onafgewerkt terras van een prachtige bovenlaag in hout voorzien? Droom je van een houten tuinomheining die een zekere klasse uitstraalt? Wens je een tuinscherm te plaatsen in duurzaam hout? In al deze gevallen is bankirai een uitstekende keuze! Door zijn typische geelbruine kleur heeft bankirai een warme, exotische uitstraling. Bovendien heeft bangkirai een natuurlijke weerstand tegen insecten en schimmels en is het bestand tegen de meeste weersomstandigheden. Velen houden van de authentieke look, al dien je er wel rekening mee te houden dat bankirai na verloop van tijd zal vergrijzen. Wil je deze natuurlijke verkleuring tegengaan? Dan dien je het hout preventief te behandelen met hardhoutolie.

 

Bankirai van Jadimex

Of jij nu bankirai of bangkirai schrijft, er is geen beter adres voor deze houtsoort dan gespecialiseerde houthandel Jadimex. Wij kijken er eigenhandig op toe dat al onze houtsoorten van een hoogwaardige kwaliteit zijn zodat we jou steeds de beste houtsoorten kunnen aanbieden aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bankirai koop je dus bij ons als je hout wenst met een hoge duurzaamheid en een exclusieve look. Bangkirai aan de hoogste kwaliteit beschikbaar op de Europese markt? Die vind je bij Jadimex!

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak