Jadimex, hout
met een
duurzame meerwaarde
Ontdek onze webshop Bekijk onze referenties

Blog

Wat is tropisch hardhout?

Wie voor tropisch hardhout kiest voor zijn houten poort, terras, gevelbekleding, tuinschermen of grondkeringen zit gegarandeerd jaren goed. Maar waarin schuilt de kracht van tropisch hardhout? Je verneemt er alles over!

Hoe vraag je een houtofferte aan?

Wil je weten welk budget je moet voorzien voor je houtproject? Dan is de volgende stap een offerte aanvragen. In deze blog leggen we uit welke informatie je beter bij de hand houdt om de aanvraag van je offerte zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Hoe onderhoud jij je hout het best?

Wie lang van zijn hout wil genieten, doet er goed aan om het optimaal te onderhouden. Hoe je dat doet en welke producten je daarbij het best gebruikt, verneem je in deze blog.

De voordelen van een houten keerwand

Met een houten keerwand werk je op een decoratieve manier aan de overbrugging van niveauverschillen in je tuin. In deze blog focussen we op de troeven die een houten keerwand je biedt.

Rabatschermen plaatsen: tips en tricks

Rabatschermen plaatsen is de ideale manier om jezelf en je huisgenoten van voldoende privacy te voorzien. De schermen eenvoudig zelf plaatsen, is zeker mogelijk. Daarom hebben we voor jou dit stappenplan opgesteld.

Welke houtmaten zijn er?

Voor wie er minder goed mee bekend is, zijn houtmaten soms niet zo duidelijk. In deze blog leggen we alles wat jij moet weten over houtmaten haarfijn uit.

Goede redenen om te kiezen voor eik

Eikenhout is een uiterst populaire houtsoort en dat is allerminst toeval. Om een goede kwaliteit te verzekeren, is het belangrijk dat je weet vanwaar het eikenhout afkomstig is. In deze blog geven we je goede redenen mee om zeker te kiezen voor eik.

Vergrijzing van hout: oorzaken

Na verloop van tijd vergrijst alle onbehandeld hout in de buitenlucht. Maar vanwaar komt dat verschijnsel en tast die vergrijzing van hout de kwaliteit van je hout aan? Ontdek snel de antwoorden in deze blog.

123

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak