• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Ontdek onze stijlvolle houten carports

Heb je nood aan een tweede parkeerplaats? Een extra garage plaatsen is niet altijd een optie door plaatsgebrek of door budgettaire redenen. Een carport in hout kan de oplossing bieden. Werken met hout is niet alleen goed voor het milieu, maar heeft ook als voordeel dat het gemakkelijk te plaatsen is. Of je nu kiest voor een open of een gesloten carport, Jadimex maakt jouw carport op maat.

 

Kiezen voor een carport in hout

De laatste jaren kiezen meer en meer mensen ervoor om een carport te plaatsen in tropisch hardhout. Door te werken met hout van duurzaamheidsklasse 1 krijg je een carport in hout met een lange levensduur en weinig onderhoud. De carport in hout wordt als bouwpakket aangeleverd waarna je zelf aan de slag kan gaan. Het materiaal moet enkel nog aan elkaar bevestigd worden. 

 

Jadimex zorgt ervoor dat je een carport in hout krijgt volledig naar jouw wensen. Daarnaast heeft hout een natuurlijke uitstraling waardoor het mooi geïntegreerd kan worden in de tuin.

 

Maatwerk bij een carport in hout

Heb jij reeds een concreet idee? Bezorg ons een foto of een schets. Wij maken alle carports op maat. Moet er een deur of poort aan de carport gezet worden? Dat kan.
De carport in hout wordt als bouwpakket aangeleverd waarna je zelf aan de slag kan gaan.
Carport in tropisch hardhout

Bij Jadimex beschikken we over een uitgebreid machinepark om het tropisch hardhout uit te frezen en te bewerken en zo jouw carport in hout te creëren. Bovendien zorgen onze CNC-machines ervoor dat alles zeer nauwkeurig wordt uitgevoerd. Ook de bekleding van de carport kan bij ons gekozen worden. We hebben een ruim aanbod aan houten gevelbekleding. In de meeste gevallen worden carports aangeboden als standaardpakketten waardoor ze niet goed aan het huis vastgemaakt kunnen worden. Door te werken met een carport in hout op maat kan alles aangepast worden aan jouw huis en/of tuin.

 

Een carport in hout door Jadimex

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze CNC-machines zijn wij in staat om alle wensen van de klant te vervaardigen. Heb je nog geen concreet plan? Samen overlopen we alle mogelijkheden waarna we jou een prijsofferte kunnen uitrekenen en opmaken. Wil je wat meer informatie over een carport in hout? Je bent welkom in onze showroom te Lovenjoel. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Contacteer ons voor een offerte

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden