• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Tropisch hardhout kopen staat voor exotische topkwaliteit

Van houten poorten tot tuinschermen, van terrasplanken tot keerwanden, hout wordt steeds vaker gebruikt in de tuin. Door te kiezen voor duurzaam materiaal zal je deze vaak duurdere aankopen maar één keer moeten uitvoeren in je leven. Tropisch hardhout is veel steviger dan zijn Europese tegenhangers. Jadimex raadt je dan ook aan te kiezen voor projecten met tropisch hardhout.

 

 

 

Wat is tropisch hardhout?

Onder tropisch hardhout mag je hout van tropische bomen verstaan. Er wordt een selectie gemaakt op vlak van duurzaamheid, stabiliteit en kwaliteiten. Door de uitstekende kwaliteit van het materiaal zal dit hout in tuinprojecten zeer lang meegaan en onder invloed van de zon mooi vergrijzen. Aangezien er verschillende soorten hardhout bestaan, hou je best rekening met de diverse eigenschappen. Niet alle hardhout is geschikt om gebruikt te worden als pergola of als gevelbekleding.

 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou helpen de juiste keuze te maken. Tropisch hardhout is kwalitatief het beste hout om buitenshuis te gebruiken.

 

Tropisch hardhout is veel steviger dan zijn Europese tegenhangers.

Troeven van tropisch hardhout

Wanneer je ervoor kiest om te werken met ons tropisch hardhout ben je er zeker van dat je duurzaam materiaal selecteert dat meer dan 25 jaar meegaat. Bovendien zal jouw project heel mooi vergrijzen. Je kan het behandelen met houtolie om de kleur naar je hand te zetten. Klanten kiezen resoluut voor tropisch hardhout omdat het een unieke uitstraling heeft en omdat je zeker bent van de uitmuntende kwaliteit en hoge duurzaamheid.

Bij Jadimex vind je een heel uitgebreid gamma van verschillende soorten tropisch hardhout.
Ipé gevelbekleding

Onderhoudsproducten voor tropisch hardhout

Ben jij benieuwd naar een ander groot voordeel van tropisch hardhout? Het heeft amper onderhoud nodig. Als je het twee keer per jaar een keertje opkuist, is dat voldoende. Wil jij echter weinig tot geen vergrijzing? En voel je je beter als het hout een beschermlaag gekregen heeft? Gebruik dan houtolie. Wij hebben Osmo en Rubio Monocoat in ons assortiment.

 

Jadimex voor tropisch hardhout op maat

Bij Jadimex vind je een heel uitgebreid gamma van verschillende soorten tropisch hardhout. Daarnaast zijn er ook ecologische alternatieven bij ons beschikbaar zoals Thermowood, Accoya, Composite en FSC® hout. Wil je wat meer informatie? Kom eens langs in onze showroom te Lovenjoel, dichtbij Leuven.

 

Bekijk ons assortiment tropisch hardhout

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden