• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Kies jouw authentieke houten omheining

Van houten poorten tot tuinschermen en tot schitterende paardenomheiningen, met Jadimex als je partner kan je de houten omheining van je dromen plaatsen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen bij al je vragen en ook bij de uiteindelijke realisatie van de afsluiting. Bovendien ben je met tropisch hardhout zeker van een duurzaam product waarvan je jaren zal kunnen genieten.

 

 

De stap zetten naar een houten omheining

Om je tuin, weide of je huis af te spannen, is er niets zo mooi als een houten afsluiting. Door te kiezen voor een houten omheining krijg je niet alleen een duurzame optie, maar ook eentje met een authentieke uitstraling.

 

Mogelijkheden van een houten omheining

Wil jij wat meer privacy in je tuin? Ga voor gesloten tuinschermen. Langs de ene kant kan jij hier gemakkelijk je huis en je tuin mee afschermen. Langs de andere kant zorg je voor een mooie afwerking van je eigendom. Heb je een paard en ben je op zoek naar een paardenomheining? Door te werken met tropisch hardhout krijg je een betrouwbare houten omheining.  Je beste vriend zal je dankbaar zijn voor zijn schitterende onderkomen. Bovendien kan Jadimex houten poorten op maat maken. Zo krijg jij een houten omheining die volledig naar je wensen werd ontworpen.

 

Onderhoud van een houten omheining

Een houten omheining heeft niet alleen als voordeel dat het een authentieke uitstraling heeft en zorgt voor meer privacy. Daarnaast zal je weinig onderhoud moeten uitvoeren, het hout zal steeds mooi vergrijzen. Wil je toch een beschermlaag erop zetten? Met houtolie is dit snel gebeurd.

Door te kiezen voor een houten omheining krijg je niet alleen een duurzame optie, maar ook eentje met een authentieke uitstraling.
Paardenomheining
Een houten omheining heeft niet alleen als voordeel dat het een authentieke uitstraling heeft en zorgt voor meer privacy.
Paardenomheining in tropisch hardhout

Een houten omheining bij Jadimex

We hebben bij Jadimex een exclusief aanbod aan houten tuinschermen, afsluitingen, paardenomheiningen en poorten samengesteld. Zoals steeds selecteerden we alleen de beste en meest geschikte soorten tropisch hardhout. Wil jij een offerte laten maken voor een houten omheining? Contacteer ons via het contactformulier.

 

Bekijk onze houten omheiningen

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden