• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Hardhout Terrasplanken – Padoek, Ipe en Andere Top Houtsoorten

Terrasplanken zijn er in alle soorten en kleuren; denk maar aan Padoek, Afrormosia, Mukulungu, Itauba of Ipé. Terrashout nodig voor de aanleg van een terras? Waarom niet kiezen voor houten terrasplanken? Werken met tropisch hardhout zoals Ipé hout, Mukulungu of Padoek heeft als voordeel dat je er jarenlang van zal genieten, dat het hout weinig onderhoud vraagt en dat je een unieke en authentieke look verkrijgt. Padoek is een duurzame hardhoutsoort die goed bestand is tegen schimmels en insectenaantasting. Net zoals Ipé hebben deze terrasplanken een exotische uitstraling. Terrashout van uitmuntende kwaliteit nodig? Een adres: Jadimex!

 

 

Plaatsing van terrasplanken

Om terrasplanken te plaatsen, heb je materiaal nodig: van bevestigingssystemen tot antiworteldoek, van drainagedoeken tot dragers voor dwarsbalken. Bij Jadimex werken we met tropisch hardhout van duurzaamheidsklasse 1 zoals Ipé, Padoek, Mukulungu of Itauba als terrashout. Door ons breed assortiment aan terrasplanken kunnen wij inspelen op de wensen van onze klanten.

 

Op zoek naar terrashout met een specifieke look zoals Ipé hout? Wij hebben opties in elke stijl. Wil je werken met een specifieke houtsoort voor jouw terrasplanken? Wij informeren je over de geschiktheid van een houtsoort voor een bepaald doel, zoals het gebruik van terrashout.

Waarom kies je niet voor houten terrasplanken?
Mukulungu terrasplanken

Esthetiek van houten terrasplanken

Als je kiest voor houten terrasplanken uit Ipé, dan ga je voor een specifieke look. Geen materiaal heeft de uitstraling van dit hoogwaardige terrashout. Klanten die gaan voor terrashout, kiezen met Ipé voor karakter. Ipé hout wordt in hedendaagse tuinen met andere houtsoorten gecombineerd om een speels effect te creëren. Terrashout nodig? Doe een beroep op onze expertise.

Als je kiest voor houten terrasplanken, wil je gaan voor deze specifieke look.
Ipé terrasplanken

Bevestigen van terrasplanken

Bij de bevestiging van terrasplanken of terrashout kan je kiezen voor diverse methodes. Technisch gezien is werken met inox schroeven de beste manier van bevestiging, maar de schroeven zijn zichtbaar op de Ipé plank. Wil je geen materiaal zien op je terrasplanken? Kies dan voor een blinde bevestiging. Met B-fix of Hardwood clips zal je niets merken aangezien het materiaal tussen de Ipé of Padoek planken wordt verwerkt. Terrashout was nog nooit zo mooi!

 

Terrasplanken bij Jadimex

Heb je vragen over de plaatsing van terrasplanken? Heb je een houtsoort in gedachten zoals Ipé, maar ben je niet zeker of dit terrashout wel geschikt is? Laat je adviseren door de houtexperts van Jadimex. Kwaliteit staat bij ons voorop. Contacteer ons via het formulier of kom langs in onze houthandel en koop het terrashout van je dromen!

 

Bekijk onze terrasplanken

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden