• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Jadimex, de groothandel in hout

Ben je op zoek naar een groothandel in hout om mee samen te werken? Zoek je een betrouwbare partner om je te helpen bij de realisatie van de houten projecten van je klanten? Jadimex is specialist op vlak van duurzaam tropisch hardhout. Wij streven ernaar om onze klanten kwaliteitsproducten aan te bieden en hen bij te staan waar nodig.

Wie is Jadimex, de groothandel in hout?

In 1996 werd het familiebedrijf Jadimex opgericht als groothandel in hout. Wij zijn als houthandel gespecialiseerd in duurzaam tropisch hardhout en andere duurzame ecologische alternatieven voor buiten. Elke dag helpen wij tuinarchitecten en aannemers aan hardhout dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

 

Jadimex wil graag een partner zijn voor zijn klanten en hen het advies en de service aanbieden die zij van een groothandel in hout verwachten. Door onze centrale ligging kunnen wij met onze eigen vrachtwagen over heel België en zelfs in onze buurlanden leveren.

 

Troeven van onze groothandel in hout

Tropisch hardhout staat bekend om een uitzonderlijke duurzaamheid. Wanneer je deze houtsoorten juist gebruikt, kunnen ze meer dan 25 jaar meegaan in alle weersomstandigheden. Bovendien heeft het hout een prachtige uitstraling.

Ben je op zoek naar een groothandel in hout om mee samen te werken?
Padoek terrasplanken

En net daarom werken we bij Jadimex met tropisch hardhout. Van Azobé tot Padoek, van Thermowood tot Ipé, wij hebben verschillende duurzame mogelijkheden in ons assortiment waardoor wij in onze groothandel in hout zeker de geschikte soort vinden voor de plannen van jouw klanten. Alle houtsoorten hebben namelijk hun specifieke eigenschappen, daarom is het belangrijk het juiste type te kiezen en dit te gebruiken voor de juiste buitentoepassingen.

Onze groothandel in hout streeft ernaar om de kwaliteit van het hout zo hoog mogelijk te houden.
Azobé damwand

Waarom kiezen voor Jadimex, groothandel in hout?

Houthandels in België zijn doorgaans gespecialiseerd in Europese houtsoorten. Wij zijn echter overtuigd van de meerwaarde en de duurzaamheid van tropische houtsoorten en hun duurzame alternatieven, en hebben ons de voorbije 20 jaar dan ook hierin gespecialiseerd. Onze geselecteerde tropische houtsoorten zijn van nature uit duurzaam en gaan lang mee.

 

Daarnaast ligt onze nadruk steeds op kwaliteitsvol hout. Bovendien kunnen wij volledig op maat van de projecten van jouw klanten werken. Door onze jarenlange ervaring heeft onze groothandel in hout een goede naam en reputatie in België en omstreken.

 

Jadimex, jouw groothandel in hout

Heb je nog vragen over onze tropische hardhoutsoorten? Wil je een project uitwerken in hout voor een klant en zou je graag een offerte laten opstellen? Kom zeker eens langs in onze groothandel in hout te Lovenjoel bij Leuven of stel je vragen via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden