nl fr en
Groothandel in hout Groothandel hout hout hardhout tropisch hardhout

Groothandel in hout

Heb je weinig kennis over houtsoorten? Wil je graag een project met tropisch hardhout uitwerken? Groothandel in hout, Jadimex, kan je hierbij helpen. Wij zijn echte hardhout experts en willen jou graag duiden op de specifieke kenmerken van de verschillende soorten. We polsen naar de plaatsing en het gebruik zodat we er zeker van zijn dat er achteraf geen problemen zullen optreden.

Ecologische groothandel in hout

In 1996 werd Jadimex opgericht om de stijgende vraag naar duurzaam tuinhout te kunnen beantwoorden. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in hout. Elk jaar breiden we ons aanbod uit met nieuwe houtsoorten en nieuwe producten. Onze prioriteiten liggen niet alleen bij duurzaamheid en kwaliteit, maar ook bij het milieu.

Padoek terrasplanken

Hierdoor kunnen wij ook ecologische alternatieven aanbieden, zoals FSC® gecertificeerd hardhout.

 

Voordelen van onze groothandel in hout

Dankzij onze jarenlange specialisatie in tropisch hardhout krijgen onze klanten in de groothandel in hout duidelijk en correct advies over onze producten. Bovendien werken we met een grote voorraad en een groot assortiment aan tropisch hardhout. Daarnaast beschikken we over een eigen atelier vol professionele machines, waaronder 2 CNC machines, wat ons toestaat mee te denken met de klant en hen maatwerk voor houten tuinprojecten aan te bieden.

Onze groothandel in hout streeft ernaar om de kwaliteit van het hout zo hoog mogelijk te houden.
Azobé damwand

De specialiteiten van onze groothandel in hout

Jadimex importeert het grootste deel van zijn eigen hout. Door het importeerproces kort te houden en zo overbodige schakels weg te laten, kunnen we onze prijzen eerlijk houden. Onze groothandel in hout streeft ernaar om de kwaliteit van het hout zo hoog mogelijk te houden. Zo doen we aan een strenge selectie op vlak van het tropisch hardhout.

Bovendien zijn de leveringstermijnen in onze groothandel in hout veel korter waardoor bestellingen sneller afgehandeld kunnen worden. Daarbij komt nog dat we ons onderscheiden van andere groothandels door het hout extra te selecteren voor het meegegeven wordt met de klant.

 

Groothandel in hout: Jadimex

Door het midden te zoeken tussen prijs en kwaliteit komen onze klanten graag terug naar onze groothandel in hout. In onze showroom te Lovenjoel nemen we graag de tijd om jouw projecten te bespreken en/of je vragen te beantwoorden. Wil je meer informatie over ons of over duurzaam tuinhout? Stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Groothandel in hout Groothandel hout hout hardhout tropisch hardhout

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be