• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Topselectie houten tuinschermen – Stijl & privacy

Wil je graag je perceel afschermen? Heb je pas een hond gekocht en wil je de tuin afspannen? Waarom niet kiezen voor houten gevlochten tuinschermen? Door te werken met hout krijg je een heel arsenaal aan mogelijkheden. Het zorgt niet alleen voor meer privacy, maar ook voor een knappe afwerking van je tuin. Tuinscherm kopen? Welkom bij Jadimex!

 

Het abc van tuinschermen

Wil je een tuinscherm kopen? Een tuinafscheiding kiezen is geen sinecure. Enerzijds moet de afsluiting de tuin afschermen en anderzijds vormt de omheining het decor van de tuin. Bovendien moeten gevlochten tuinschermen weer- en windbestendig zijn. Als je een tuinscherm wil kopen, dan ga je maar beter niet over één nacht ijs. Door te kiezen voor gevlochten tuinschermen in hazelaar ben je zeker van een mooie, natuurlijke afsluiting van je eigendom.

 

Ben jij handig? Je kan zelf aan de slag met rabatschermen in hardhout. Deze schermen bieden een grote flexibiliteit. Zo kan jij de hoogte en de lengte met kleine moeite aanpassen aan jouw wensen.

 

Contacteer ons nu!

Door te kiezen voor tuinschermen in hardhout ben je zeker van een duurzame afsluiting van je eigendom.
Bangkirai rabatschermen

Troeven van houten tuinschermen

Wil je een tuinscherm kopen om wat meer privacy in je tuin te hebben? Door te kiezen voor houten tuinschermen beperk je je niet tot één optie. De mogelijkheden met hout zijn ruim aangezien je het kan bewerken. Daarnaast is tropisch hardhout zeer duurzaam en gaat het lange tijd mee. Door zijn eigenschappen kan hout perfect op maat gemaakt worden. Indien je ervoor kiest om een tuinscherm te kopen van hoogwaardige kwaliteit, dan zal je tuin er zeker een unieke uitstraling door krijgen. Verder zijn de hardhouten tuinschermen van Jadimex onderhoudsarm.

Bij Jadimex heb je een ruime keuze aan houten tuinschermen van verschillende stijlen en modellen.
hardhouten tuinschermen

Stijlen bij tuinschermen

Wil je een tuinscherm kopen, dan kunnen hardhouten tuinschermen opgedeeld worden in drie onderverdelingen. Zo zijn er rabatschermen, kant-en-klare tuinschermen en gevelbekleding. Ben jij vastberaden om een tuinscherm te kopen? Voor elk budget, doel en elke afmeting kunnen er tuinschermen gevonden worden. Wie van plan is om een tuinscherm te kopen, is bij Jadimex aan het juiste adres.

 

Tuinschermen bij groothandel Jadimex

Tuinscherm kopen? Bij Jadimex heb je een ruime keuze aan houten tuinschermen in verschillende stijlen en modellen. Iedereen die een tuinscherm wil kopen van hoogwaardige kwaliteit, bieden wij een groot assortiment aan in duurzame materialen waarbij we voor elk budget wel een mogelijkheid kunnen aanbieden. Contacteer ons voor meer informatie.

 

Bekijk onze tuinschermen

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden