Jadimex, hout
met een
duurzame meerwaarde
Ontdek onze webshop Bekijk onze referenties

Oplossingen om hout stevig te bevestigen

Hout is een perfect product om dienst doen als tuinscherm, gevelbekleding, … . En dan zijn praktische en degelijke oplossingen om hout te bevestigen een must. In deze blog maak je kennis met Jadeco en Jadifix. Twee bevestigingssystemen die je het leven een stuk eenvoudiger maken bij de bevestiging van hout.

Oplossingen om hout te bevestigen: Jadeco

Heb je ervaring met het plaatsen van houten wanden of gevelbekleding? Dan weet je dat degelijke oplossingen om het hout stevig te bevestigen schaars zijn. Jadeco is een blind bevestigingssysteem met clips die een perfect gesloten houtoppervlak garanderen. Een van de meest efficiënte oplossingen om hout te bevestigen en verkrijgbaar voor diverse houtsoorten.

 

En dat is niet alles. Want Jadeco is een van de weinige oplossingen om hout te bevestigen die perfect past in een circulaire economie. Stel dat je verhuist en dat jij je favoriete gevelbekleding wilt meenemen naar je nieuwe woonst. Met Jadeco kan dat perfect. Want het kliksysteem laat je toe om het hout probleemloos te demonteren en te monteren op de nieuwe gevel.

Ontdek deze oplossingen om hout te bevestigen.

Oplossingen om hout te bevestigen: Jadifix

Met Jadifix kies je voor een kliksysteem met open voeg als een van de nieuwste oplossingen om hout te bevestigen. Dankzij het handige systeem slaag je erin om houten tuinschermen en gevelbekleding te bevestigen met een gelijkmatige open voeg tussen de houten planken. En er is meer. Want het vaste punt en het uitzetpunt vangen het natuurlijke zwellen en krimpen van het hout perfect op.

 

Samen met Jadeco is ook deze Jadifix een van de oplossingen die de circulaire economie in de praktijk brengt. Hout opnieuw verwijderen, wordt namelijk heel eenvoudig. Verhuizen en je tuinschermen meenemen? Of je houten planken verkopen na verloop van tijd? Het wordt allemaal perfect mogelijk. En zo draag jij je steentje bij tot een duurzamer leefmilieu!

 

Jadimex, specialist in oplossingen om hout te bevestigen

Ben je op zoek naar praktische oplossingen om hout te bevestigen? Klop dan zeker aan bij houtspecialist Jadimex. Met Jadifix en Jadeco komen we gegarandeerd tegemoet aan jouw verwachtingen met oplossingen om hout stevig en esthetisch verantwoord te bevestigen.

 

Heb je vragen over de oplossingen om hout te bevestigen die we aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op!

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak