• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Waarom een houten paardenomheining?

Een houten paardenomheining is een must voor elke paardeneigenaar die zijn terrein optimaal wil afschermen. Een degelijke omheining staat garant voor jarenlang gebruiksgemak voor mens en dier. In deze inspiratietip belichten we de voornaamste voordelen van zo’n paardenomheining in hout.

Waarom een paardenomheining?

Iedere paardenliefhebber weet dat een degelijke afsluiting van het terrein belangrijk is om uitbraak van je lievelingsviervoeters te voorkomen. Bovendien zorgt een paardenomheining ook voor een mooie afscheiding van de verschillende zones waarin de paarden zich begeven. Van de paddock tot de eigenlijke renbaan, een houten paardenomheining biedt een duidelijke structuur waarbinnen mens en dier zich geordend bewegen.

Een houten paardenomheining met boompjes.

Houten paardenomheining is duurzaam

Kies je voor een houten paardenomheining? Dan ga je voor een duurzame afsluiting die uiterst lang meegaat en, afhankelijk van de houtsoort waarvoor je gaat, geen of nauwelijks onderhoud nodig heeft. Laat je daarom zeker correct adviseren over de paardenomheining die het meest geschikt is voor jouw domein of weide.

Een houten paardenomheining op een groene paardenweide.

Houten omheining is goed voor je paard(en)

Met een houten paardenomheining kies je ook een uiterst degelijke optie voor je paard(en) zelf. Dankzij het hardhout waaruit de omheining is opgemaakt, gaan paarden minder snel geneigd zijn om eraan te knabbelen. En datzelfde houttype vermijdt ook splintering. Zo is een paardenomheining ook voor je paard(en) zelf de beste optie.

Plaatsing van een houten paardenomheining

Kies je voor een houten paardenomheining uit duurzaam hardhout omdat je het beste wil voor je paard(en)? Dan zou het meer dan zonde zijn, mocht die omheining onnauwkeurig of incorrect geplaatst worden. Let er daarom zeker op dat je over de juiste knowhow en alle gereedschappen beschikt om de omheining correct te plaatsen. Is dat niet het geval of twijfel je over de manier waarop je de omheining moet plaatsen? Schakel dan zeker een specialist in. Die voert de plaatsing van de paardenomheining op een correcte en professionele wijze uit en verzekert de nodige kwaliteitsgaranties.

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden