• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Grad: bevestiging voor gevel en terras

Je gevel bekleden met houten profielen of je terras aanleggen met kwaliteitsvolle planken: het zijn allebei werkzaamheden die degelijk bevestigingsmateriaal vereisen. Met Grad kies je voor superhandige en oerstevige clips die jou een perfect geplaatst terras of prima gevelbekleding garanderen.

Vanwaar komt Grad?

Grad is een Frans merk dat al zijn bevestigingsmateriaal produceert in de fabriek in de Elzas. Daar wordt de grootste aandacht besteed aan de productie van clips en rails die jou toelaten om je terrasplanken of gevelprofielen snel en handig te bevestigen.

 

Grad is onzichtbaar

Met Grad kies je voor een volledig onzichtbare bevestiging die ervoor zorgt dat je de planken perfect recht en netjes uitgelijnd kunt plaatsen. Ook de stabiliteit van je constructie is gegarandeerd. Tijdens het ontwerp van de clips was gebruiksgemak een prioriteit. Dankzij Grad slaag je er niet alleen in om je terrasplanken correct te plaatsen, het installatieproces verloopt ook sneller waardoor je dus best wel wat tijd wint. En dat is altijd mooi meegenomen.

 

Grad is demonteerbaar

Een ander belangrijk voordeel van Grad: je kunt een of meerdere planken makkelijk demonteren. En dat kan uiterst handig zijn wanneer je op een bepaald ogenblik enkele beschadigde terrasplanken zou moeten vervangen. De nieuwe planken kunnen op hun beurt heel snel opnieuw geplaatst worden zonder dat dit veel moeite of ellenlang gepruts kost.

Verhoogd terras dat gebruikmaakt van een Grad bevestigingssysteem.
Gevelprofielen bevestigd met Grad bevestigingsmateriaal.

Grad is ergonomisch

Kies je voor de bevestigingsmaterialen van Grad? Dan ga je voor ergonomisch verantwoorde oplossingen. Zo wegen de Grad-rails amper 1 à 2 kilogram. En ben je perfect in staat om ze te hanteren zonder hulp van een tweede persoon en kun je in je eentje de hele constructie realiseren.

 

Een ander belangrijk en bijzonder praktisch pluspunt: voor de bevestiging van terrasplanken met Grad hoef je niet te boren of te schroeven. Een eenvoudige klik met de voeten volstaat om de planken helemaal vast te maken.

 

 

Ben je op zoek naar degelijk en betrouwbaar bevestigingsmateriaal dat je ook nog eens tijd doet besparen? Dan moet je zeker alle troeven van Grad ontdekken.

 

Informeer je bij je houtspecialist!

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden