Jadimex, hout
met een
duurzame meerwaarde
Ontdek onze catalogus Bekijk onze referenties

Composiet terras

Wil jij een terras dat uiterst onderhoudsvriendelijk en krasbestendig is en overigens de natuurlijke, warme uitstraling heeft van echt karakterhout? Dan is een composiet terras misschien wat je zoekt. Een composiet terras combineert de kwaliteiten van hout met de duurzaamheid van kunststof. Het is milieuvriendelijk en kan op verschillende manieren bewerkt en afgewerkt worden. Extra voordelen? Composiet rot niet en trekt niet krom als het vochtig wordt. Daarnaast is het insectbestendig en heeft het een antislip-werking, ook bij regen. Bovendien is er geen sprake van splintervorming.

 

De natuurlijke uitstraling van een composiet terras

Het belangrijkste voordeel van werken met een composiet terras in je tuin is de natuurlijke uitstraling die te wijten is aan de unieke samenstelling van houtcomposiet. Waar terrasplanken uit kunststof steeds het niet-natuurlijke karakter verraden in hun look-and-feel, oogt een composiet terras altijd natuurlijk, charmant en karaktervol. Houtcomposiet is beschikbaar in een breed kleurenpalet en in diverse modellen.

 

Een composiet terras voor een houtlook

Met een composiet terras ben je verzekerd van een makkelijk te plaatsen alternatief met de warme uitstraling van echt hout. Bovendien is het oppervlak bestand tegen vlekken, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. Verkies jij een robuust ogend terras met houtreliëf gecreëerd door groeven of ben jij meer te vinden voor een elegant egaal oppervlak? Het kan allebei! Stem je composiet terras volledig af op jouw exterieurwensen.

 

Jouw gedroomde composiet terras van Jadimex

Onze houtplanken voldoen steeds aan de hoogste eisen op vlak van kwaliteit en esthetiek. Het maakt ze geschikt voor zowel particulier gebruik als voor publieke toepassingen. Droom jij van een terras dat onderhoudsvriendelijk is en bovendien de natuurlijk uitstraling heeft van echt hout? Dan is een composiet terras misschien wel wat je zoekt. Een composiet terras ziet er trouwens heel lang als nieuw uit! Wij beschikken over zo’n groot aanbod dat je bij ons ongetwijfeld het composiet terras van jouw dromen vindt.

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak