• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Hout kopen

Hout kopen? Dan kan je bij geen beter adres aankloppen dan bij Jadimex! Onze houthandel beschikt over diverse houtsoorten van uitmuntende kwaliteit. Wij kijken eigenhandig toe op de kwaliteit en staan je bij indien jij het beste hout wil kopen voor jouw tuinproject. Wij zijn specialist in tropische hardhoutsoorten waardoor je met ons jouw gedroomde creatie realiseert. Van houten gevelbekleding, een houten omheining tot een houten carport of pergola in hout, als gespecialiseerde houthandel zijn wij jouw gedroomde partner in de realisatie van jouw outdoor concept. Kwaliteitsvol hout kopen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Duurzaam hout kopen

Hout kopen doe je het best niet onbedachtzaam. Elke houtsoort heeft zo zijn eigen karakteristieke eigenschappen, wat maakt dat de ene houtsoort meer ideaal is voor het ene project en een andere houtsoort geschikter zal zijn voor een andere tuinrealisatie. Hout kopen doe je daarom maar beter niet in een impulsieve bui. Om zo lang mogelijk te genieten van duurzaam materiaal dat het liefst zo lang mogelijk meegaat zonder al te veel onderhoud, kan je daarom het best eerst advies inwinnen alvorens hout aan te kopen.

 

Hout kopen van topkwaliteit

Omdat niet altijd de juiste houtsoort voor de juiste toepassing wordt gebruikt en omdat wij wensen dat jouw gefinaliseerde tuinproject volledig voldoet aan jouw wensen en verwachtingen, staat ons expertiseteam dagelijks voor jou klaar om je te adviseren bij de aankoop van de ideale houtsoort voor jouw project. Hout kopen van de bovenste plank? Jadimex beschikt over een ruime expertise in dit vakgebied. We dragen namelijk al een rugzak mee van meer dan vijfentwintig jaar ervaring. Bij ons vind je duurzaam tropisch hardhout dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Duurzaam, ecologisch hout kopen? Dan ben je bij ons werkelijk aan het beste adres.

 

Hout kopen? Welkom bij Jadimex!

Hout kopen? Kom gerust eens langs in onze showroom in Lovenjoel bij Leuven, waar ons team jou met plezier aan de geschikte houtsoort helpt voor jouw tuinproject. Bij ons kan je terecht voor tropisch hardhout voor allerlei doeleinden: van gevelbekleding tot tuinschermen, houten poorten en een paardenomheining. Van vlechtmatten of houten palen tot terrasplanken en keerwanden. Van carport tot houten pergola. Hout kopen doe je bij onze gespecialiseerde houthandel. Altijd welkom!

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden