• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Houten carport

Een houten carport wint de laatste jaren enorm aan populariteit, en dat is niet zonder reden. Deze oogt niet alleen luxueus en charmant, maar is bovendien milieu- én onderhoudsvriendelijk. Wij raden je aan om een houten carport te kiezen in een tropische hardhoutsoort zodat je langer genot zal hebben van jouw realisatie.

 

De voordelen van een houten carport

Een van de meest voorname redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een houten carport, is omwille van zijn authentieke, warme en karaktervolle uitstraling. Het voegt extra cachet toe aan de globale look van jouw woning. Een bijkomend voordeel van een houten carport is dat deze eenvoudig te plaatsen is waardoor jij als handige doe-het-zelver je eigen gedroomde carport kan realiseren.

 

Een houten carport op maat

Ben jij overtuigd van de meerwaarde van een houten carport voor de uitstraling van jouw woonst? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Wij kunnen een houten carport aanleveren volledig op maat zodat jij hiermee zelf aan de slag kan gaan en al het materiaal enkel nog aan elkaar moet bevestigen. Als je echter meer ruimte wil voor een design dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke wensen, dan kunnen wij jouw houten carport ook op maat vervaardigen. Het enige dat we daarvoor nodig hebben, is een schets of een foto. Zo past jouw houten carport perfect bij jouw woonst.

 

Jouw houten carport van Jadimex

Jadimex vervaardigt jouw gedroomde houten carport. Daarbij gebruiken we uitsluitend hout dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen op de markt om jouw buitenrealisatie niet alleen van een hoogwaardige uitstraling te voorzien, maar ook van een lange levensduur met zo weinig mogelijk onderhoud. Door ons gespecialiseerd machinepark zijn we in staat om hout in eigen huis te frezen en te bewerken zodat wij vrijwel alle creaties kunnen realiseren. Bezoek ons in onze toonzaal te Lovenjoel. Wij staan voor jou klaar om jouw gedroomde houten carport te realiseren!

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden