• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Topkwaliteit houtsoorten voor gevelbekleding

Er zijn meerdere redenen om voor houten gevelbekleding te kiezen. Eerst en vooral ben je met een houten gevel verzekerd van een natuurlijke, warme uitstraling. Bovendien is houten gevelbekleding beschikbaar voor elk budget en in diverse houtsoorten. Bijkomende troef van zo’n houten gevel? Houten gevelbekleding isoleert goed waardoor je ruimte langer zijn warmte behoudt. Houten gevelbekleding vervaardigd uit tropisch hardhout is daarnaast ecologisch de meest verantwoorde optie in de keuze van gevelbekleding.

 

 

 

 

Houten gevelbekleding in alle soorten en kleuren

Houten gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Jadiwood (Thermo Essen) is bijvoorbeeld prachtig voor zowel een landelijke als een moderne houten gevel door zijn hoogwaardige uitstraling. Droom je van houten gevelbekleding die weinig onderhoud vereist? Dan is het aan te raden om voor een houten gevel in tropisch hardhout van duurzaamheidsklasse I te kiezen. Voorbeelden zijn Afrormosia, Padouk of ipé, en het onderhoudsvriendelijke naaldhout van ThermoWood. Tropisch hardhout zal in de loop der jaren natuurlijk vergrijzen. Indien je niet houdt van dat verouderingsproces kan je het hout preventief behandelen om je houten gevel zo lang mogelijk in zijn oorspronkelijke staat te bewaren.

 

Houten gevelbekleding voor een exclusief cachet

Houten gevelbekleding is de laatste jaren aan een opmars bezig. Steeds meer mensen vinden het een esthetische meerwaarde om een houten gevel te integreren in hun tuin of woonst. Zo biedt houten gevelbekleding jouw exterieur dat exclusief cachet waar je van droomt. Een houten gevel heeft dan ook een warme, authentieke en karaktervolle uitstraling. Vergeet wel niet: afhankelijk van de houtsoort en het profiel dat je uitkiest, zal jouw houten gevelbekleding anders ogen.

 

Kiezen voor houten gevelbekleding

Houthandel Jadimex beschikt over diverse houtsoorten met specifieke eigenschappen voor jouw houten gevelbekleding. Welk hout je best kiest voor een houten gevel, hangt in grote mate af van de look-and-feel die je verkiest voor je houten gevel. Vanuit onze passie voor hout en door onze jarenlange ervaring in dit domein helpt ons team jou bij de keuze van het meest geschikte hout voor jouw houten gevel. Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft houten gevelbekleding? Kom een kijkje nemen in onze showroom te Lovenjoel.

 

Bekijk onze houten gevelbekleding

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden