• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Houten pergola

Kan jij je weinig inbeelden bij het woord pergola? Misschien zegt terrasoverkapping wel wat meer. Wanneer je een houten pergola plaatst tegen de zijkant van je huis kan je het gebruiken als zonnewering. Wil je liever in het midden van de tuin wat schaduw creëren? Met een pergola kan het allemaal. Wil jij er eentje in de tuin plaatsen? Je bent bij Jadimex op de juiste plaats.

Een houten pergola in een notendop

Een pergola is een houten constructie die volledig open is. Het wordt regelmatig gebruikt als decoratief element in de tuin om planten erover te laten groeien. Met een houten pergola kan je in de tuin een plaats creëren waar het aangenaam vertoeven is. Bovendien krijg je door de openheid van de houten pergola een uniek buitengevoel.

 

Uiteraard behoren andere tuinconstructies ook tot de mogelijkheden, zoals een tuinhuis, carport of een poolhouse.

 

 

 

Contacteer ons nu!

Wanneer je een houten pergola plaatst tegen de zijkant van je huis kan je het gebruiken als zonnewering.
Pergola in tropisch hardhout

Voordelen van een houten pergola

Een houten pergola staat je toe om langer van mooie zomeravonden te genieten. Je kan het dak van je pergola dichtmaken en eventueel dichte zijdes voorzien om heerlijk buiten te kunnen relaxen zonder kou te moeten lijden of te moeten vluchten voor een regenbui. Als je werkt met doeken kan je op zonnige dagen onder de pergola gaan zitten zonder te oververhitten. Een houten pergola kan kortom voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ze geven een meerwaarde aan je tuin.

Een houten pergola staat je toe om langer van mooie zomeravonden te genieten.
Houten pergola op maat

Onderhoud van een houten pergola

Tropisch hardhout van duurzaamheidsklasse 1 is onderhoudsarm. Wil je een stokje steken tegen de vergrijzing van het hout? Door het te bewerken met houtolie zal de natuur minder snel zijn slag kunnen slaan. Groeit er wat mos tegen de houten pergola? Met een jaarlijkse kuisbeurt is dit snel en gemakkelijk weer proper te maken.

 

Een houten pergola door Jadimex

Op basis van jouw idee maken wij een offerte op. Heb je nog geen concreet plan? We overlopen samen alle mogelijkheden en we bespreken de prijs. Daarnaast kan een houten pergola volledig op maat gemaakt worden. Het wordt als bouwpakket geleverd waarna je zelf de handen uit de mouwen kan steken. Heb je nog vragen? Kom zeker eens langs in onze showroom of contacteer ons.

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be

Betalingsmogelijkheden