• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Jadiwood: dé duurzame houtoplossing

Met Jadiwood kies je voor de zekerheid van hoogwaardig thermisch behandeld Essenhout uit onze eigen zagerij. Het resultaat: duurzaam hout van topkwaliteit!

Wat is Jadiwood?

Jadiwood is thermisch behandeld hout. Dankzij de gebalanceerde laagenergetische behandeling waarbij het hout op de juiste temperatuur en volgens de correcte timing wordt verwarmd, krijg je hout dat uiterst duurzaam is en bestand tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden.

 

 

En daarvan pluk je de vruchten als je kiest voor Jadiwood. Terrasplanken of gevelbekleding in Jadiwood (Thermo Essen) zijn niet alleen oerdegelijk, maar springen ook esthetisch veel meer in het oog. Dankzij de thermische behandeling wordt het hout donkerder en vertoont het een veel duidelijkere houttekening.

Jadiwood is thermisch behandeld hout.

Jadiwood: thermisch behandeld hardhout

Hoe lager de volumieke massa, hoe makkelijker het hout een geslaagde thermische behandeling ondergaat. Als specialist in hardhout gooiden we bij Jadimex al onze expertise in de weegschaal om ook voor hardhout de ideale thermische behandeling te garanderen.

 

 

Met Jadiwood bieden we jou Essenhout uit onze eigen zagerij in Roemenië dat werd behandeld volgens alle regels van de kunst. Het resultaat: een mooi aanbod van kwaliteitshout dat elke degelijkheids- en schoonheidstest met glans doorstaat.

Al ons Essenhout draagt het FSC®-label en wordt met respect voor het milieu geproduceerd.

Jadiwood: duurzaam en ecologisch

Kies je voor Jadiwood? Dan ga je voor duurzaam hout dat bovendien ook ecologisch verantwoord is. Al ons Essenhout draagt het FSC®-label en wordt met respect voor het milieu geproduceerd.

 

 

Zo garanderen we een maximaal gebruik van al het hout bij de productie. Alle kleine houtstukken die in andere omstandigheden niet meer worden gebruikt, worden opnieuw verlijmd met een krachtige lijm. We spreken dan van Finger Joint: het hout heeft een oersterke verbinding en is bovendien stabieler doordat het minder snel vervormt.

Kom Jadiwood ontdekken!

In onze toonzaal krijg je de kans om Jadiwood met je eigen ogen te zien en te voelen. Laat je verleiden door deze ultraduurzame en ecologische houtsoort.

 

Breng een bezoek aan onze toonzaal!

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be

Betalingsmogelijkheden