• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Veilige en natuurlijke houten paardenomheiningen

Heb jij de droom om je paarden op een weide te plaatsen met een prachtige afspanning? Als paardenliefhebber wil je vast dat het volledige plaatje klopt. Je trouwe ros verdient niets minder dan het beste. Een hoogwaardige houten paardenomheining mag dan ook niet ontbreken op je verlanglijstje. Jadimex kan je hierbij helpen. We maken jouw afspanning volledig op maat.

 

 

 

Een paardenomheining plaatsen

Zag jij laatst een schitterende omheining? Leg ons uit wat jij in gedachten hebt en wij zorgen ervoor dat jouw idee werkelijkheid wordt. Voor de afwerking van een paardenomheining heb je diverse mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld zelf de hoogte van de bovenste ligger bepalen. Ook de afwerking van de paal ligt volledig in jouw handen. Heb je speciale wensen bij de creatie van je paardenomheining? Wij maken ze waar.

 

Materiaal voor een paardenomheining

Voor de constructie van een paardenomheining gebruiken we Okan. Deze tropische houtsoort heeft verschillende eigenschappen die het geschikt maken als afspanning. Okan heeft duurzaamheidsklasse 1 waardoor je er zeker van bent dat het hout lang goed zal blijven. Door zijn natuurlijke hardheid gaan paarden minder geneigd zijn om erop te knabbelen. Een paardenomheining van bij Jadimex is zeer stabiel en zal mooi vergrijzen. Dankzij de fijne nerfstructuur moet je ook niet vrezen voor splinters en krijg je een mooie egale afwerking.

Heb je speciale wensen bij de creatie van je paardenomheining? Wij maken ze waar.
Paardenomheining in tropisch hardhout
Een paardenomheining kan volledig op maat gemaakt worden.
Paardenomheining

Houten paardenomheining op maat

Een paardenomheining kan volledig op maat gemaakt worden. Aangezien wij een grote voorraad hout hebben, kunnen wij steeds zorgen voor een snelle levering, ook bij grote projecten op maat. Wij voeren ons Okan hout zelf in waardoor wij de kwaliteit van ons product strikt kunnen opvolgen. Bovendien wordt alles bewerkt in ons atelier.

 

Jadimex voor jouw paardenomheining

Bij Jadimex kiezen we resoluut voor duurzaamheid. Aangezien we werken met tropisch hardhout zal jouw paardenomheining een exclusieve uitstraling zal hebben. Heb je vragen of wens je een offerteKom langs in onze showroom of stuur een bericht via het contactformulier.

 

Bekijk onze houten paardenomheiningen

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden