• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Ons Thermowood is jouw ideale keuze voor een prachtige tuin

Wil jij met duurzaam en ecologisch verantwoord hout een tuinproject realiseren zoals de plaatsing van een houten gevel? Thermowood is een gemakkelijk te bewerken alternatief voor tropisch hardhout en heeft eveneens een grote duurzaamheid. Daarbij komt dat de prijs veel lager ligt. Duurzaam hout nodig voor jouw outdoor realisatie? Dan loont het zeker de moeite om je te informeren over Thermowood.

 

Bekijk onze thermo essen gevelbekleding                            Bekijk onze thermoessen terrasplanken

Wat is Thermowood?

Thermowood is thermisch gemodificeerd dennenhout afkomstig uit Finland. Door dat proces vindt er een moleculaire verandering plaats dat het hout omvormt naar een duurzaam en stabiel product. Ideaal als je een buitenproject wil realiseren. Thermowood is een fantastisch ecologisch product aangezien het modificeren met weinig energie tot stand komt. Daarbij komt dat het hout geen voedingsbodem meer vormt voor schimmels en dat rotting aanzienlijk trager plaatsvindt. Om die reden gaat een gevel vervaardigd uit Thermowood langer mee dan een gevel in andere zachthoutsoorten.

 

Troeven van Thermowood

Op ecologisch vlak is Thermowood bijzonder interessant. Het zorgt ervoor dat de Noord-Europese houtsoorten worden opgewaardeerd tot hernieuwbare grondstoffen die op vlak van duurzaamheid en stabiliteit vergelijkbaar zijn met tropisch hardhout.

Thermowood is thermisch gemodificeerd dennenhout afkomstig uit Finland.
Thermowood gevelbekleding
Daarnaast is Thermowood chemicaliënvrij waardoor het na gebruik gerecycleerd of verbrand kan worden. Heb jij interesse om bij de aanleg van je terras te werken met Thermowood? Voor gevelbekleding en als bekleding van pergola’s of tuinhuizen is dit duurzame alternatief voor tropisch hardhout uiterst geschikt. Bovendien is het goedkoper. Een buitenproject realiseren? Bij Jadimex beschikken we over een groot aanbod waardoor we projecten op maat kunnen leveren.
Op ecologisch vlak is Thermowood bijzonder interessant.
Thermowood gevelbekleding

Thermowood aankopen bij Jadimex

Door te werken met Thermowood bieden we onze klanten een alternatief aan voor tropisch hardhout. Heb je vragen over Thermowood? Wil je graag met deze houtsoort werken in de realisatie van je project of bij de aanleg van jouw houten terras? Vul het contactformulier in of kom langs in onze showroom.

 

Bekijk onze thermo essen gevelbekleding                            Bekijk onze thermoessen terrasplanken

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden