• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Tuinhout kopen?

Tuinhout kopen voor jouw tuinproject? Bij Jadimex vind je de beste tropische hardhoutsoorten aan de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Van vlechtmatten tot houten palen, terrasplanken en keerwanden, tuinhout kopen doe je bij onze gespecialiseerde houthandel. Wij beschikken over een ruim aanbod aan diverse, duurzame houtsoorten voor al jouw tuinprojecten. Met Jadimex wordt jouw woondroom werkelijkheid!

 

Kwalitatief tuinhout kopen

Heb jij een houten tuinproject in gedachten dat je graag wil realiseren? Dan is Jadimex daarvoor dé partner bij uitstek! Van hout voor een pergola, een houten carport tot houten palen voor een tuinconstructie of houten terrasplanken, om kwalitatief tuinhout te kopen doe je maar beter beroep op een gespecialiseerde houthandel. Voor houtrealisaties groot en klein moet je bij Jadimex zijn.

 

Tuinhout kopen voor jouw outdoor project

Tropisch hardhout wordt vaak gebruikt voor de aanleg van terrassen, mede omwille van de authentieke, karaktervolle uitstraling die terrasplanken in duurzaam hardhout jouw terras zullen bezorgen. Verkies je een terras aan te leggen dat het liefst jarenlang meegaat zonder al te veel onderhoud? Dan is de keuze voor tropisch hardhout van voorname kwaliteit aan te raden. Tuinhout kopen doe je bij ons!

 

Tuinhout kopen: van vlechtmatten tot keerwanden

Heb je een hoogteverschil in de tuin dat je wenst weg te werken? Dan kan het zaak zijn om tuinhout aan te kopen zodat je het niveauverschil eenvoudig kan wegwerken met vlechtmatten die gebruikt kunnen worden als keermuur. Ook indien je een houten constructie wil plaatsen in de tuin en daarvoor houten palen nodig hebt, is Jadimex de geknipte partner voor jou. Wil jij tuinhout kopen? Dan garanderen wij jou de beste dienstverlening en een uitmuntende kwaliteit.

 

Tuinhout kopen van Jadimex

Tuinhout kopen van Jadimex? Kom gerust langs in onze showroom waar ons team van experts jou met plezier adviseert over tuinhout kopen dat geschikt is voor jouw gedroomde realisatie. Aangezien elke houtsoort zijn eigen specifieke kenmerken heeft, maakt dat de ene houtsoort meer geschikt voor een welgekozen project dan de andere. Vraag daarom steeds advies aan experts. Wij beschikken over een ruime voorraad aan hout zodat we jou snel verder kunnen helpen.

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be

Betalingsmogelijkheden