• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Vlechtmatten

Heb je hoogteverschillen in je tuin? Wil je deze niveauverschillen opvangen? Houten vlechtmatten kunnen gebruikt worden als keermuur. Vlechtmatten worden gemaakt door dunne houten strips te vlechten rond dwarse houten strips. Zo krijgt het gevlochten hout een zekere sterkte. Vlechtmatten vragen weinig onderhoud, zijn gemakkelijk te plaatsen en zijn goedkoper als andere materialen.

Het nut van vlechtmatten

Van het opvangen van niveauverschillen tot het omboorden van een vijver, met vlechtmatten kan het allemaal. Wil jij de beek naast je huis verstevigen? Dan zijn vlechtmatten een goede keuze. Ze zijn prijsgunstig, duurzaam en gemakkelijk te plaatsen. Daar het hout dun is, maar zijn stevigheid krijgt door het te vlechten, kosten vlechtmatten niet zo veel. De meest gebruikte houtsoorten bij vlechtmatten zijn Angelim Vermelho, Azobé en Okan.

 

Door zijn goede bestandheid tegen water worden deze tropisch hardhoutsoorten vaak gebruikt bij wegen- en waterwerken en bij oeverconstructies. Daarnaast doet het goed dienst om hoogteverschillen in de tuin op te vangen.

Vlechtmatten vragen weinig onderhoud, zijn gemakkelijk te plaatsen en zijn goedkoper als andere materialen.
Azobé vlechtmatten

Vlechtmatten voor buitentoepassingen

Door de combinatie van budgetvriendelijkheid, duurzaamheid en de gemakkelijke plaatsing worden vlechtmatten steeds vaker gebruikt als grondkering. Vooral het feit dat het veel goedkoper is dan alle andere vormen van fundering maakt dat veel klanten voor tropisch hardhout kiezen. Als jouw keermuur van bij Jadimex komt, ben je zeker dat je een duurzaam product zal hanteren. Al onze houtsoorten zijn zeer geschikt voor buitentoepassingen en kunnen extreme weersomstandigheden aan. Na verloop van tijd zullen de vlechtmatten mooi vergrijzen.

Jadimex produceert zijn eigen vlechtmatten in zijn dochteronderneming in Roemenië.
Azobé vlechtmatten

Jadimex voor al je vlechtmatten

Jadimex produceert zijn eigen vlechtmatten in zijn dochteronderneming in Roemenië. Aangezien wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen, kan je ervan uitgaan dat onze vlechtmatten degelijk gemaakt en duurzaam zijn. Bovendien hebben we steeds een grote voorraad beschikbaar.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of breng ons een bezoekje. We hebben steeds een professional klaarstaan die je graag advies geeft.

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be

Betalingsmogelijkheden