Jadimex, hout
met een
duurzame meerwaarde
Ontdek onze catalogus Bekijk onze referenties

Hout: onze passie ...
en de jouwe?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij jouw passie voor hout kan delen met je collega's en je klanten? Bij Jadimex kom je terecht in een gedreven en dynamisch team en in een innovatieve houthandel. Wij kijken naar de toekomst, niet naar het verleden. Wat er voor ons telt, is jouw motivatie om met volle goesting bij ons aan de slag te gaan.

Bij ons ziet geen enkele dag er hetzelfde uit als de vorige en valt er dus altijd wel iets te beleven. Afwisseling in jouw takenpakket is dan ook vanzelfsprekend, zolang jij je maar goed voelt in je job.
"Jadimex inspireert en adviseert met oog voor authenticiteit en respect voor de natuur. Wij zijn een houthandel met duidelijke kernwaarden."

Onze kernwaarden

Duurzaamheid

We werken niet aan snelle oplossingen, maar zoeken naar de ideale oplossing. Bij alles wat we doen, willen we een meerwaarde creëren: voor onszelf, voor onze klanten én voor de planeet.

Passie

We hebben passie voor ons werk. We zijn een ambitieus bedrijf, zowel voor onze eigen groei als voor de resultaten die we bij onze klanten realiseren. Onze persoonlijke service is onze meerwaarde.

Duidelijkheid

Wij zijn transparant in onze communicatie en eerlijk in onze omgang met elkaar én met de klanten. No-nonsense, dat is waar je bij ons voor kiest. Eerlijkheid en transparantie is ook binnen ons eigen team een must.

Samenwerking

Wederzijds vertrouwen, respect en goede afspraken staan bij ons centraal. We gaan positieve samenwerkingen aan met onze klanten, onze medewerkers, leveranciers en partners.

Werken bij Jadimex, da's ...

Een goede teamsfeer is voor ons belangrijk. Een jaarlijkse kerstdrink, een maandelijkse spaghettiavond of regelmatig na het werk eens op café gaan met de collega's hoort er dan ook bij.

Bij ons staat het leerproces centraal. We staan altijd open voor nieuwe kennis, nieuwe technieken en nieuwe ontdekkingen. Maar we staan ook sterk genoeg in onze schoenen om uit onze fouten te leren.

Wij leiden je op tot een échte Jadimexer, zodat jij onze kennis van en onze passie voor hout daarna op jouw beurt verder kan delen.
 • Een familiale sfeer
 • Een goede verloning
 • Ruimte voor persoonlijke groei
 • Elke dag omringd zijn door de tofste collega's

Klaar voor een
nieuwe start?

Herken jij jezelf in onze kernwaarden? Zie je een match tussen ons bedrijf en jouw profiel? Dan zien we jouw cv graag in onze mailbox verschijnen!

Bekijk onze openstaande vacatures hieronder en solliciteer vandaag nog.

Vind je tussen onze vacatures niet meteen iets dat bij je past, maar spreekt ons bedrijf je wel aan? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren. Bezorg ons jouw cv en motivatiebrief, en misschien vinden we wel een plekje voor jou!

Goesting om ...

 • Mensen te inspireren?
 • Klanten te adviseren?
 • Je passie voor hout met iedereen te delen?
 • Je duurzame ambities om te zetten in daden?
 

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF VERANTWOORDELIJKE

Wens je deel uit te maken van een bedrijf met een expertise van 25 jaar in ecologisch en maatschappelijk verantwoord hout?

Jouw bijdrage als verantwoordelijke administratie en financiën bestaat uit het opbouwen van een tevreden crediteuren en debiteuren bestand en te allen tijde voldoende beschikbare cash. Dit doe je door er voor te zorgen dat de inkomende en uitgaande facturen tijdig worden betaald en door het voeren van een goede cashplanning op korte en lange termijn.

 

Wie ben je ?

 

 • Je hebt een sterke interesse in financiën en een hoge affiniteit met administratie.
 • Je werkt gestructureerd, georganiseerd en nauwkeurig.
 • Je communiceert vlot met de interne verkopers en met onze klanten.
 • Je kan zelfstandig werken.
 • Je bent oplossings- en resultaatgericht.
 • Je bent stressbestendig.
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in administratie en financiën.

   

  Wat kunnen we voor jou betekenen?

   

  • We bieden jou een functie in een familiale werksfeer, met een open communicatie en bedrijfscultuur waar iedereen de kans krijgt om zijn talenten te ontplooien. Dit met een marktconforme verloning en verplaatsingsvergoeding.
  • We voorzien voor jou een gedetailleerd opleidingstraject. Zo leer je conform onze procedures werken en ons ERP-programma gebruiken. Persoonlijke ontwikkeling en groei worden bij Jadimex sterk ondersteund.

   

  Solliciteer nu

  Jouw droomproject,
  onze jarenlange ervaring

  Jouw droom-
  project, onze jarenlange
  ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
  Bekijk onze referenties
  hout groothandel in hout groothandel hout tropisch hardhout hardhout
  hout groothandel in hout groothandel hout tropisch hardhout hardhout
  hout groothandel in hout groothandel hout tropisch hardhout hardhout
  Jadimex,
  hout is
  onze
  zuurstof

  Maak vandaag nog een afspraak

  Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

  Maak een afspraak

  Sollicitatieformulier

  Voornaam

  Naam

  Adres

  Telefoon

  E-mailadres

  Upload je CV