• Ruime voorraad

 • Levering op locatie

 • Kwaliteit gegarandeerd

TOP OUTDOOR WOOD

Ontdek onze producten

Hout: onze passie ...
en de jouwe?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij jouw passie voor hout kan delen met je collega's en je klanten? Bij Jadimex kom je terecht in een gedreven en dynamisch team en in een innovatieve houthandel. Wij kijken naar de toekomst, niet naar het verleden. Wat er voor ons telt, is jouw motivatie om met volle goesting bij ons aan de slag te gaan.

Bij ons ziet geen enkele dag er hetzelfde uit als de vorige en valt er dus altijd wel iets te beleven. Afwisseling in jouw takenpakket is dan ook vanzelfsprekend, zolang jij je maar goed voelt in je job.
"Jadimex inspireert en adviseert met oog voor authenticiteit en respect voor de natuur. Wij zijn een houthandel met duidelijke kernwaarden."

Onze kernwaarden

Duurzaamheid

We werken niet aan snelle oplossingen, maar zoeken naar de ideale oplossing. Bij alles wat we doen, willen we een meerwaarde creëren: voor onszelf, voor onze klanten én voor de planeet.

Passie

We hebben passie voor ons werk. We zijn een ambitieus bedrijf, zowel voor onze eigen groei als voor de resultaten die we bij onze klanten realiseren. Onze persoonlijke service is onze meerwaarde.

Duidelijkheid

Wij zijn transparant in onze communicatie en eerlijk in onze omgang met elkaar én met de klanten. No-nonsense, dat is waar je bij ons voor kiest. Eerlijkheid en transparantie is ook binnen ons eigen team een must.

Samenwerking

Wederzijds vertrouwen, respect en goede afspraken staan bij ons centraal. We gaan positieve samenwerkingen aan met onze klanten, onze medewerkers, leveranciers en partners.

Werken bij Jadimex, da's ...

Een goede teamsfeer is voor ons belangrijk. Een jaarlijkse kerstdrink, en een jaarlijkse spaghettiavond of regelmatig na het werk eens op café gaan met de collega's hoort er dan ook bij.

Bij ons staat het leerproces centraal. We staan altijd open voor nieuwe kennis, nieuwe technieken en nieuwe ontdekkingen. Maar we staan ook sterk genoeg in onze schoenen om uit onze fouten te leren.

Wij leiden je op tot een échte Jadimexer, zodat jij onze kennis van en onze passie voor hout daarna op jouw beurt verder kan delen.
 • Een familiale sfeer
 • Een goede verloning
 • Ruimte voor persoonlijke groei
 • Elke dag omringd zijn door de tofste collega's

Klaar voor een
nieuwe start?

Herken jij jezelf in onze kernwaarden? Zie je een match tussen ons bedrijf en jouw profiel? Dan zien we jouw cv graag in onze mailbox verschijnen!

Bekijk onze openstaande vacatures hieronder en solliciteer vandaag nog.

Vind je tussen onze vacatures niet meteen iets dat bij je past, maar spreekt ons bedrijf je wel aan? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren. Bezorg ons jouw cv en motivatiebrief, en misschien vinden we wel een plekje voor jou!

Goesting om ...

 • Mensen te inspireren?
 • Klanten te adviseren?
 • Je passie voor hout met iedereen te delen?
 • Je duurzame ambities om te zetten in daden?

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

 • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
 • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
 • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
 • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak

Sollicitatieformulier

Voornaam

Naam

Adres

Telefoon

E-mailadres

Upload je CV

Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be

Betalingsmogelijkheden