• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Houten palen

Wanneer je een houten constructie wilt plaatsen in je tuin zal je ook houten palen moeten aanschaffen. Deze zullen het fundament zijn van je bouwwerk waardoor je er best wat aandacht aan kan besteden. Van verschillende soorten hardhout tot de afwerking van de paal, de mogelijkheden zijn erg ruim.

Wat je moet weten over houten palen

Houten palen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Van vlechtmatten tot omheiningen vastzetten, van tuinschermen bevestigen tot constructies maken, de mogelijkheden van houten palen zijn breed. Ook bij de aanbouw van zwevende terrassen wordt gebruik gemaakt van houten palen. Niet alle soorten tropisch hardhout zijn geschikt voor alle realisaties. Afhankelijk van de toepassing zal er gekozen worden voor een specifieke houtsoort, dit kan Azobé, Okan, Padoek maar ook Thermowood of Kastanje zijn. Door onze expertise kunnen wij je helpen bij de keuze van het juiste soort tropisch hardhout voor jouw project.

 

Tropisch hardhout bij houten palen

Iedere houtsoort heeft zijn eigen voordelen en is geschikt bij bepaalde constructies. Azobé is de houtsoort bij uitstek voor keermuren en andere constructies die vaak in contact zullen komen met grond of water. Bovendien heb je niet alleen verschillende soorten tropisch hardhout die kunnen gebruikt worden, maar ook verschillende opties binnen eenzelfde houtsoort. Houten palen kunnen ruw of geschaafd zijn, gepunt of niet gepunt. Toch hebben alle hardhoutsoorten één ding gemeen: ze zijn kwaliteitsvol en duurzaam.

 

Van vlechtmatten tot omheiningen vastzetten, van tuinschermen bevestigen tot constructies maken, de mogelijkheden van houten palen zijn breed.
Okan paal voor pergola op maat
Houten palen worden vaak gebruikt in houten tuinconstructies.
Azobé verkeerspalen

Toepassingen met houten palen

Houten palen worden vaak gebruikt in houten tuinconstructies. Zowel bij poorten, omheiningen als bij houtconstructies zoals poolhouses, carports en/of pergola’s heb je palen nodig om de toepassingen recht te houden. Houten palen zijn dan ook steeds ruim op voorraad in onze houthandel. Daarnaast maken wij verkeerspalen met reflectoren die wij verkopen aan steden en gemeentes.

Met een grote keuze aan hout en met oog op duurzaamheid kunnen wij voor elke toepassing de juiste houten palen aanbieden.

 

Houten palen bij Jadimex

Door de jarenlange ervaring van Jadimex zijn wij in staat om goed advies aan te bieden bij de keuze van de juiste houten palen. Ook bij de bepaling van de juiste afmetingen kunnen wij je bijstaan. Daarnaast kunnen alle palen afgewerkt worden naar wens van de klant. Wens je meer informatie? Stuur ons een bericht via het contactformulier of kom langs in onze showroom.

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be

Betalingsmogelijkheden