Jadimex, hout
met een
duurzame meerwaarde
Ontdek onze webshop

Blog

Daarom kies je voor houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding is veel meer dan alleen een eigentijdse aankleding van je buitengevel. In deze inspiratieblog maak je kennis met alle troeven van houten gevelbekleding.

Zelf aan de slag met constructiehout

Wie een beetje handig is, kan al snel zelf aan de slag met constructiehout om een houten overkapping of zelfs dierenstal te bouwen. In deze inspiratietip ontdek je hoe constructiehout jou helpt bij de realisatie van je houtdromen.

Alles wat jij moet weten over brandhout

In tijden van stijgende energieprijzen zoeken veel mensen hun toevlucht tot alternatieve verwarmingsbronnen. En dan duikt de houtkachel bij velen al snel op als warmtebron. In deze inspiratietip ontdek je alle troeven van brandhout.

Waarom een houten paardenomheining?

Een houten paardenomheining is een must voor elke paardeneigenaar die zijn terrein optimaal wil afschermen. In deze inspiratietip belichten we de voornaamste voordelen van zo’n paardenomheining in hout.

Inspiratie: kastanje tuinhek

Je hebt ze ongetwijfeld al opgemerkt, de kastanje tuinhekken. Ze garanderen een robuuste en authentieke uitstraling en zijn bovendien relatief eenvoudig te plaatsen. Laat je inspireren door deze kastanje tuinhekken!

Wat is tropisch hardhout?

Wie voor tropisch hardhout kiest voor zijn houten poort, terras, gevelbekleding, tuinschermen of grondkeringen zit gegarandeerd jaren goed. Maar waarin schuilt de kracht van tropisch hardhout? Je verneemt er alles over!

Hoe vraag je een houtofferte aan?

Wil je weten welk budget je moet voorzien voor je houtproject? Dan is de volgende stap een offerte aanvragen. In deze blog leggen we uit welke informatie je beter bij de hand houdt om de aanvraag van je offerte zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Hoe onderhoud jij je hout het best?

Wie lang van zijn hout wil genieten, doet er goed aan om het optimaal te onderhouden. Hoe je dat doet en welke producten je daarbij het best gebruikt, verneem je in deze blog.

123

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak